Een TOH-veteraan brengt hem thuis in zijn eigen keuken | Verbouwing | nl.wollereyblog.com

Een TOH-veteraan brengt hem thuis in zijn eigen keuken



Toen Chris Wolfe, uitvoerend producent bij TV, en zijn vrouw, Kate, hun koloniale revival van 1937 in Arlington, Massachusetts aanvaardden, hadden ze een mentaal beeld van hun ideale keuken. "Een van de eerste projecten van Chris voor Right Angle Kitchens & Design, Woburn, MA
Marvin
Benjamin Moore's Super White (beadboard en alle trim)

Aangrenzende Mudroom



Gelegen in de buurt van de achterdeur en weg van de kookzone, de mudroom ingebouwde houdt cubbies en een boot bench voor Jane, 3, en Claudia, 8.

Eenvoudig en Fancy
Pass & Seymour

Coördinerende hardware





Met olie gewreven bronzen handgrepen en knoppen binden grijze vloertegels en zachtzwarte werkbladen samen.

producer Chris Wolfe deelt enkele van zijn hard verworven wijsheid.
Neem je tijd. "We hebben tijdschriftartikelen bijgeknipt en vier jaar lang aantekeningen gemaakt terwijl we bij de oude keuken woonden, waardoor we een kans kregen om erachter te komen wat we echt wilden."
Investeer in mensen. "We gingen met een aannemer wiens bod iets hoger was dan sommige anderen, maar die wisten hoe te luisteren en hoe problemen op te lossen. Het maakte het werk soepel."
Besteed wat u niet ziet. "Enkele van de belangrijkste beslissingen die we hebben genomen, zijn verborgen. We hebben een stalen balk toegevoegd om de opening boven de ontbijthoek te omspannen. We hebben sproeischuimisolatie en vloerverwarming toegevoegd om onze nieuwe keuken veel comfortabeler te maken.
Laat elke Inch tellen. "Ga er niet vanuit dat je veel ruimte moet toevoegen - probeer opnieuw te proberen wat je hebt.Met slechts 13 extra vierkante meters konden we een ontbijthoek en een modderkamer hebben. "
Doe een testrun. "We gebruikten levensgrote kartonnen sjablonen om er zeker van te zijn dat we in een tafel en een banquette konden passen met voldoende beenruimte. Dat konden we - amper!"

Plattegrond vóór: ingekaderd





Het assortiment en de koelkast waren gemareld in een doos van 183 vierkante meter.

Plattegrond na: ruimte voor veel meer





Het bijvoegen van een kast en het kwadrateren van de achterwanden voegde 13 vierkante voet toe, waardoor een nieuwe lay-out, een ontbijthoekje, zelfs een modderkamer mogelijk werd.
1. Verplaatst en vernauwde de ingang van de eetkamer om de lay-out te verbeteren.
2. Ik heb een garderobe voor de koelkast meegenomen en meer kasten toegevoegd.
3. Duwde een achterste hoek over de ingang van het kelderverdiepingsschot, voor een venster-gevoerd het eten hoekje.
4. Het nieuwe assortiment, de vaatwasser en de gootsteen zijn in langere runs van de bovenste en onderste kasten gerangschikt.
5. Een schiereiland toegevoegd voor een efficiënte U-vormige kookzone.
6. Verplaatste de zijdeur naar achteren en stootte uit de hoek waar hij was geweest, voor opslag in de modderruimte.

Meer in keukens





hoofdaannemer Tom Silva en sanitair- en verwarmingsaannemer Richard Trethewey werken samen om het probleem aan te pakken ...

Vorige Artikel

Slimme tuinuitrusting

Volgende Artikel

Videotour: The Cambridge 2012 House, After